Over Staring Hovenier

Inspiratie nodig voor u tuin of bent u benieuwd naar het werk van Staring Hovenier?  Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk hier een aantal tuinen die reeds zijn ontworpen en aangelegd door Staring Hovenier.

Hoveniersbedrijf Staring Hovenier

Op 1 april 2008 ben ik, Léroy Staring,  gestart met Staring Hovenier. Dit jaar, 2020, voer ik het hoveniers vak exact 12 jaar met veel passie en plezier uit. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij verschillende hoveniersbedrijven. Tevens heb ik mij door de jaren heen gespecialiseerd in diverse takken van het hoveniers vak, waaronder het professioneel bomen snoeien, aanleggen van vijvers en het onderzoeken van de gezondheid van bomen en planten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het verwijderen van bomen. Ik beschik over de nodige kennis en materialen om zelfs de grootste bomen te vellen. Ook wanneer deze op lastig bereikbare plaatsen zitten. Op uw verzoek zagen we het hout klein, ruimen we het hout op en voeren dit netjes af. Het is ook mogelijk om het hout te laten versnipperen.

Momenteel werk ik zelfstandig. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kan ik persoonlijke service bieden en de lijnen kort houden, wat een goede basis is een prettige samenwerking. Ik vind een spontane en vriendelijke sfeer erg belangrijk. Met mijn klanten creëer ik een gezonde balans tussen zakelijk en privé. Ik ben meedenkend en probeer altijd nét dat beetje extra te doen. Door deze vriendelijke en persoonlijke service onderscheid ik mij van andere hoveniersbedrijven. Voor grote klussen en specialistische werkzaamheden werk ik samen met freelancers. Op deze manier bied ik u een complete tuinservice en laat ik uw wensen in vervulling gaan.

Recensies

Familie van Rensink;

“Wij zijn erg blij met Léroy en zijn input voor de realisatie van onze droomtuin. We vonden het lastig om onze tuin vorm te geven maar hij toonde initiatief en kwam met spontane en unieke ideeën. Hij heeft ook een hoge boom binnen enkele uren weten te verwijderen wat ons al jaren een doorn in het oog was. Daarnaast is het gewoon een vriendelijke enthousiaste jongen en wij zullen Staring Hovenier dan ook aan iedereen die een nieuwe tuin wil aanraden.”

Mevrouw van Vliet;

“Wij hebben een enorme tuin en voor ons werd het steeds lastiger om de tuin zelf te onderhouden.  Sinds een aantal jaar houdt Léroy onze tuin naar alle tevredenheid bij. Zonder hem was onze tuin nu een compleet oerwoud geworden, terwijl de tuin er nu altijd keurig bijstaat.”

Fam. Elferink;

“We krijgen altijd complimentjes over onze tuin die tot in de puntjes is uitgewerkt en aangelegd door Staring Hovenier. We kunnen de tuin gemakkelijk zelf bijhouden door het uitgebreide advies die we hebben. Léroy staat altijd voor ons klaar ( wanneer ik ook bel! ) als we met vragen en/of problemen zitten rondom onze tuin. Kortom wij zijn erg tevreden!”