Bomen verwijderen

Een boom laten kappen vereist een professionele werkwijze. Soms is het nodig om een boom te laten kappen in uw tuin omdat de wortels bijvoorbeeld de bestrating beschadigen. Wilt u een boom verwijderen om uw tuin op te knappen? Staring Hovenier helpt u graag om bomen op een vakkundige manier te kappen en op te ruimen. Wij verzorgen een professionele en veilige verwijdering van uw boom volgens Nederlandse wet en regelgeving.

Bomen hebben helaas niet het eeuwige leven en zijn soms zelfs hinderlijk of gevaarlijk. Een boom laten kappen is in zo’n situatie het beste uit te besteden aan een vakman. In sommige situaties is er een kapvergunning nodig.

Bomen verwijderen uit uw tuin

Om grote bomen te verwijderen uit uw tuin is specialistische vakkennis essentieel. Een grote boom laten kappen door een gespecialiseerd bedrijf betekent dat u en uw omgeving verzekerd zijn van een veilige werkwijze.Staring Hovenier beschikt over de nodige kennis en materialen om zelfs de grootste bomen te vellen. Ook wanneer deze op lastig bereikbare plaatsen zitten. Op uw verzoek zagen we het hout klein, ruimen we het hout op en voeren dit netjes af. Het is ook mogelijk om het hout te laten versnipperen.
 
Wilt u graag weten wat u kunt verwachten van de werkzaamheden bij het laten kappen van uw boom? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!