Advies op maat

Zowel particulieren als bedrijven kunnen wij uitgebreid adviseren over het onderhoud, de aanleg en het ontwerp van de tuin.  Op sommige momenten kan het fijn zijn om advies te krijgen van een professional. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen vrijblijvend telefonisch, per e-mail of, indien noodzakelijk, via een kort bezoek te beantwoorden.

Vrijblijvend advies

Voor de één is het bijhouden van de tuin een hobby voor de ander is het een onderdeel dat vaak verwaarloosd wordt. Vaak komt dit door gebrek aan tijd. In dat geval kunnen de professionele diensten van Staring Hovenier u de oplossing bieden. Zo staan wij klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden op gebied van onder andere:

  • Tuininrichting
  • Tuinontwerp
  • Onderhoud van uw tuin
  • Advies voor beplanting
  • Bestrating & Verlichting
  • Inspiratie voor uw tuin
  • Beregening
  • Snoeien

Ontwerp, aanleg en onderhoud door Staring Hovenier?

Wilt u het onderhoud, de aanleg of het ontwerp van uw tuin liever uit laat voeren door Staring Hovenier? Wij komen graag langs  voor een gesprek waarbij wij de wensen en mogelijkheden vastleggen.

De afspraken en opdrachten worden voor u schriftelijk vastgelegd met de daarbij behorende prijsafspraak. Indien u akkoord gaat met dit plan en het heeft getekend zullen wij gaan starten met de werkzaamheden. Dit kan onder andere bestaan uit:

Periodiek onderhoud

Wij kunnen u adviseren over de onderhoudsfrequentie die nodig is om uw tuin in goede staat te houden. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. In overleg met u zullen we bepalen waar onze diensten uit zullen bestaan.

Meer informatie over onderhoud

Het ontwerp

Wanneer u van plan bent om een nieuwe tuin aan te leggen is het belangrijk om van te voren een goed ontwerp te maken. Staring Hovenier brengt voor u de mogelijkheden in kaart en adviseert u op gebied van beplanting, indeling, bestrating en andere toevoegingen aan uw tuin als tuinhuisjes, pergola’s en schuttingen.  Het ontwerp zal uitvoerig met u worden besproken om er zeker van te zijn dan het aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over tuinontwerpen

De aanleg

Bent u tevreden met het tuinontwerp en wilt u graag de tuin (laten) aanleggen? Wij adviseren u graag tijdens de aanleg van uw tuin.

Meer informatie